luz natural
Deplocalc - Calculi la Llum Natural del seu projecte
Codi usuari
Password
idioma
ciutat
 
 
Calculi la Llum Natural del seu projecte

DEPLOCALC és un programa online que calcula la quantitat de llum natural aportada pels nostres tubs de llum DEPLOSUN. Vostè pot definir el diàmetre dels tubs, la seva llargada, el tipus de cúpula, la quantitat total de tubs o els metres quadrats a il·luminar ... i el programa farà un càlcul orientatiu que li permetrà dissenyar la instal·lació d’il·luminació natural ideal per el seu projecte.

A Espacio Solar hem desenvolupat un programa de càlcul molt senzill i intuïtiu perquè tothom pugui fer els càlculs dels nivells de luminància i flux lumínic a diferents èpoques de l’any. Amb aquest programa podrem dimensionar la nostra instal·lació en funció d’aquests resultats i maximitzar els nostres objectius en funció de les dades estimades.

Evidentment els resultats són valors mitjans a un lloc determinat, si volem saber la distribució exacta, com afecten els colors de les parets, sòl o sostre haurem de fer un pas més i fer un estudi més a fons que ens determini les línies ISOLUX. No dubti en consultar-nos si necessita més informació.

Espacio Solar és una empresa de referència en el sector de la Llum Natural, no dubti en consultar el nostre web per descobrir un món de possibilitats, des de tubs de llum a Heliostats.
 
Registris per a fer servir Deplocalc

Sàpiga que estem a la seva disposició per a resoldre qualsevol dubte que pugui tenir pel que fa als nostres productes o serveis.

Per a poder fer servir el nostre programa de càlcul DEPLOCALC , que li permet calcular nivells de il·luminació per a la nostra gama de productes DEPLOSUN CONDUCTOS, vagi a la pàgina de registre a on li demanem algunes dades per donar-se d’alta.

Immediatament rebrà al seu mail un codi d’usuari i un password que li permetrà fer servir el programa sense cap cost i tantes vegades com vulgui.
 
 
 
© "Espacio Solar", Barcelona 2023. Tots els drets reservats. software:comunicacions.com
Associació i Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya ClÙster d’Eficiéncia Energètica de Catalunya (CEEC) cradletocradle
La Caixa
Facebook Youtube blog